onsdag 19 september 2012

Nytt skolår

Stora förändringar på skolfronten. Det var kanske lite jobbigare än väntat att börja ny skola för Leon... och mig...
Eftersom man är så många på skolan måste man hålla enkelriktat i korridorerna. Alltså. Går man av misstag förbi sitt klassrum, så måste man gå runt hela byggnaden eller gå ut, för att komma tillbaka igen. Nervöst med mycket regler, men när dom väl är på plats så verkar barnen att trivas. Ok. Det blev kanske inte riktigt som hos fotografen.

Vi är nu inne på andra skolveckan och jag tror alla tycker det är skönt att veta att det är 6 skolveckor sedan ledigt en vecka. Och så fortsätter det. Nya ämnen och nya läxor. Än så länge hänger jag med i Olivers årskurs.
Nytt för Oliver i år är gångertabellen 1-12, science, Franska och lite annat.
Nytt för Ina i år är gitarrlektioner här hemma eftersom det bara blev så...
Nytt för Leon i år är Latin, Tyska, 100 nya klassrum.

Nu ser vi fram emot våra fina gäster som kommer under hösten! Jag gör ett schema...


2 kommentarer:

 1. Vilka UNDERBARA bilder!!! De SER fina ut i sina uniformer! Jag har inte bestämt mig för om jag är för eller emot än, men utseendemässigt är de fina :) !
  Tuffa bud med alla dessa regler. SÅ olikt här. Skulle så gärna sitta ner och ventilera alla skillnader med någon som förstår ;) .
  Latin... ja varför inte ;) . KRAMAR.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Barnen trivs i sina uniformer. Aldrig har vi haft någon som inte vill ha den på. Jättelätt på morgonen och minimalt med tid läggs på hur man ser ut. Är det bra? Ja. Tycker jag. Det kommer tids nog ändå.

   Radera